Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 12 февраля 2018, 10:25
3111
1

ЧС-2018 з індорхокею. Україна зупинилася за крок від медалей

Українськи хокеїстки поступилися в матчі за бронзу команді Білорусі.

| Обновлено 12 февраля 2018, 10:25
3111
1
ЧС-2018 з індорхокею. Україна зупинилася за крок від медалей
ФХТУ
Сьогодні, 11 лютого, у Берліні завершується IV чемпіонат світу з індорхокею.  У запеклій боротьбі жіноча Національна збірна України виборола четверте місце. 
 
 
Якими ж були ці чотири дні для наших дівчат? IV чемпіонат світу з індорхокею 7 лютого відкрила Національна збірна України грою з австралійською збірною і отримала перемогу з рахунком 4-3. У цей же день перемогла  росіянок з рахунком 6-4. 
 
 
А далі – черга поразок. У грі з господарками турніру наша команда не змогла нічого протиставити злагодженій грі німкень, які забили 6 м'ячів в ворота українок. Вечір другого дня чемпіонату також був невдалим для українських хокеїсток. Вони знову програли збірній Намібії з рахунком 3:2.
 
 
9 лютого в Берліні завершувався груповий етап чемпіонату світу з індорхокею. Збірна України грала в останній зустрічі проти збірної Чехії. Рахунок на 3-й хвилині відкрила Яна Ворушило. На 26-ій хвилині Оксана Пономаренко подвоїла перевагу нашої команди. Через пару хвилин чешки відповіли голом Барбори Хаклової. Однак на більше їх не вистачило. У підсумку 2:1, і з 9 очками Україна вийшла в 1/4 фіналу. Отже, збірна України посіла друге місце в групі В.
 
 
Збірна України, повністю складена з вихованок сумського хокею, зустрічалася з чемпіонками світу та фаворитками збірної Голландії.
На жаль, наші дівчата не змогли нічого протиставити голландській машині, яка до цього виграла всі 6 матчів. У першому таймі голландки забили чотири м'ячі, у другому додали ще два. І тільки за три секунди до кінця Юлія Шевченко розмочила рахунок. У підсумку 6:1, у фінал вийшла Голландія.
 
 
А наші хокеїстки боролися за бронзу з командою Білорусі. На 15-ій хвилині рахунок відкрила наша Оксана Пономаренко після розіграшу штрафного кутового. За три хвилини рахунок став рівним після голу Юлії Курганської. На 32-ій хвилині Рита Батура вивела білорусок уперед. За дві хвилини до кінця наші стали грати в шість польових гравців, проте це не принесло користі.
 
 
У підсумку 2:1 на користь білорусок, і вони після «бронзи» чемпіонату Європи здобули «бронзу» чемпіонату світу. А наші, які були п’ятими у Європі, тепер четверті у світі. Нагадаємо, три роки тому українки були шостими у світі.
 
 
Варто зазначити: уперше на трибунах 12-тисячної арени українську команду підтримувала  земляцька фан-група. Деякі вболівальники спеціально поїхали до Берліну, аби підтримати своїх улюблениць, до них приєдналися ті, що зараз мешкають у Німеччині.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
kfleif69
Й жодної згадки про переможний чвертьфінал зі збірною Швейцарії!
Браво!!