Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 01 декабря 2016, 10:49
737
3

Молодежная сборная начнет сбор 4 декабря

Подопечные Андрея Савченко соберутся в Броварах

| Обновлено 01 декабря 2016, 10:49
737
3
Молодежная сборная начнет сбор 4 декабря

4 грудня молодіжна збірна команда України з хокею розпочне навчально-тренувальний збір перед чемпіонатом світу. Заняття команди відбуватимуться на базі льодової арени «Термінал» у Броварах.

Старший тренер нашої команди Андрій Савченко визначився із розширеним списком кандидатів, які готуватимуться до чемпіонату світу. До нього увійшли 28 виконавців. Щоправда, участь деяких спортсменів у навчально-тренувальному зборі залишається під питанням. Це двоє нападаючих із шведського «Нюнесхамна» Василь-Юрій Качан та Денис Мостовий, які наразі завершують вирішення питань, пов’язаних із документами, а також захисник Кирило Жовнір, який наразі перебуває в США на перегляді.

Щодня з 5 по 8 грудня команда проводитиме три години на льоду: годину вранці та дві години ввечері. Ранкові заняття будуть більше присвячені єдиноборствам, ввечері команда працюватиме над тактикою та награванням ігрових зв’язок.

9 грудня молодіжна збірна вирушить до Будапешта, де з 11 по 18 грудня братиме участь в чемпіонаті світу у Дивізіоні ІВ. Суперниками нашої команди будуть однолітки із Угорщини, Польщі, Великобританії, Словенії та Італії.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Antosha Chekhonte
Мос.калей обыграйте, и вас на руках будут носить.
darvey77
а состав приглашённых религия не позволяет написать