Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 24 февраля 2016, 08:28
2642
0

ЧУ. Битва лидеров в Киеве и битва за плей-офф в Харькове

Анонс матчей 23-го тура чемпионата Украины по хоккею

| Обновлено 24 февраля 2016, 08:28
2642
0
ЧУ. Битва лидеров в Киеве и битва за плей-офф в Харькове

Матчі 23-го туру національного чемпіонату відбудуться на двох аренах – «Салтівському льоду» у Харкові та Палаці спорту у Києві.

Поза всяким сумнівом найбільший інтерес викликає очний поєдинок лідерів чемпіонату – «Донбасу» та «Дженералз». Цікавим у плані інтриги буде матч між «Юністю» та «Компаньйоном». У поєдинку між «Витязем» та «Білим Барсом» може остаточно вмерти інтрига в боротьбі за четверту сходинку, а «Кременчук» у протистоянні з «Рапідом» спробує скористатися втратою очок когось із дуету лідерів. При цьому харківський та кременчуцький колективи знаходяться у кроці від ювілейних шайб в національному чемпіонаті.

До вашої уваги анонс матчів 23-го туру чемпіонату України.

«Юність» (Харків) – «Компаньйон» (Київ)
24 лютого 2016 року
Арена «Салтівський лід» (м. Харків, вул. Тракторобудівників, 55-Б)
Початок матчу о 12:45

Першим матчем туру буде поєдинок у Харкові між місцевою «Юністю» та київським «Компаньйоном». Обидві команди останні матчі навряд чи можуть занести собі до активу. Якщо «Юність» не надто й розраховувала на успіх у матчах з «Донбасом», проте отримала значно більше шайб у свої ворота, ніж сподівалася, то «Компаньйон» несподівано провалив боротьбу за шосте місце.

Звичайно, у команди Євгена Аліпова ще є час для того аби знову випередити «Рапід», проте, якщо говорити об’єктивно, то матч проти «Юності» – чи не останній, в якому команда зі столиці реально претендує на очки.

«Юність» теж не бажає завершувати чемпіонат на останньому місці. Проте у харків’ян ситуація складніша – перемог над «Компаньйоном» та «Рапідом» підопічним Вадима Радченка не достатньо для підняття на сьому сходинку.

Втім можна не сумніватися, що обидві команди продемонструють усі свої вміння і не залежно від ситуації в турнірній таблиці викладуться по максимуму.

«Рапід» (Київ) – ХК «Кременчук» (Кременчук)
24 лютого 2016 року
Палац спорту (м. Київ, пл. Спортивна, 1)
Початок матчу о 14:00

Ігровий день у київському Палаці спорту відкриє поєдинок між «Рапідом» та хокейним клубом «Кременчук».

Попередні п’ять матчів між командами неодмінно завершувались впевненими перемогами кременчуцької команди. Важко сказати, що має статися, щоб традиція змінилася цього разу. Підопічні Дмитра Підгурського не лише прагнутимуть здобути тридцяту перемогу в основний час гри нинішнього сезону, а й закинути свою ювілейну – 300-ту – шайбу в чемпіонаті. Враховуючи, що заповітного показника команді з Полтавщини залишилося закинути лише тричі, дана подія, скоріш за все, трапиться саме у матчі проти «Рапіда».

«Витязь» (Харків) – «Білий Барс» (Біла Церква)
24 лютого 2016 року
Арена «Салтівський лід» (м. Харків, вул. Тракторобудівників, 55-Б)
Початок матчу о 16:00

Навіть перемога «Витязя» в основний час гри залишить теоретичні шанси «Білому Барсу» на вихід до плей-офф. Втім навіть нинішня 11-очкова різниця між командами в турнірній таблиці майже не залишає «барсам» шансів щодо виходу до другого етапу чемпіонату. Перемога команди Костянтина Буценка в основний час гри ще може попсувати нерви підопічним Віталія Литвиненка.

Але наразі харків’яни перебувають у значно кращих ігрових кондиціях, ніж їхні суперники. Тому сценарій із перемогою «Витязя» виглядає значно реалістичнішим. Не слід також забувати, що харків’яни виграли усі п’ять попередніх матчів проти «барсів». І хоча білоцерківський колектив щоразу давав гідний супротив опоненту, запас міцності Сальнікова та компанії було помітно неозброєним оком.

«Дженералз» (Київ) – «Донбас» (Донецьк)
24 лютого 2016 року
Палац спорту (м. Київ, пл. Спортивна, 1)
Початок матчу о 18:00

Поєдинок між «Дженералз» та «Донбасом» має статус ключового не лише в звітному турі, а й на першому етапі в цілому. Ситуація, що склалася у турнірній таблиці, залишає багато запитань щодо підсумкових позицій команд нагорі, але результат саме цього матчу може всі ці запитання зняти.

Перемога «Донбасу» в основний час гри фактично зробить команду Анатолія Степанищева переможцем першого етапу. Судіть самі: відрив від «Дженералз» та «Кременчука» складатиме цілих п’ять очок, а матч з реальною можливістю втрати очок залишиться лише один. В той же час у такому випадку до неможливого загостриться боротьба за другу сходинку укупі з перевагою свого майданчика на стадії півфіналу, а матч заключного туру між «Кременчуком» та «Дженералз» відповідатиме усім законам Голівуду.

Але є й інша можливість – перемога «Дженералз». Якщо це станеться в основний час, то кияни очолять турнірну таблицю і неабияк загострять боротьбу всередині трійки лідерів. Перемога «генералів» у додатковий час завдяки додатковим показникам залишить на вершині табелю про ранги донецьку команду.

У будь-якому випадку, незалежно від результату матчу, у виграші залишаться вболівальники, які зможуть отримати насолоду від хокею найвищої якості.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

В Челси принято решение о будущем Мудрика
Футбол | 24 апреля 2024, 19:01 3
В Челси принято решение о будущем Мудрика

«Пенсионеры» расставили приоритеты в отношении украинца

Плей-офф НХЛ. Овертайм в Эдмонтоне, победа Бостона, проблемы Далласа
Хоккей | 25 апреля 2024, 09:10 0
Плей-офф НХЛ. Овертайм в Эдмонтоне, победа Бостона, проблемы Далласа

Лос-Анджелес сравнял счет в серии с Эдмонтоном

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.