Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1587
0

ЧУ. Донбасс переиграл Дженералз

Донбасс занял место лидера перед двухнедельным перерывом

ЧУ. Донбасс переиграл Дженералз
Перед двотижневою паузою в національному чемпіонаті вболівальники мали змогу насолодитись прекрасним хокеєм у виконанні лідерів змагання: в Дружківці «Донбас» приймав «Дженералз». Саме у цьому поєдинку вирішувалось яка з команд найближчі два тижні проведе у статусі лідера змагання.
 
Кияни цікавіше розпочали поєдинок. Майже весь перший період підопічні Вадима Шахрайчука володіли ініціативою та нагнітали обстановку біля воріт Євгена Царегородцева. Втім російський воротар, якому в день гри виповнилося 33 роки, жодного приводу засумніватися в своїй майстерності не дав. «Дженералз» не лише використали свої шанси, а й пропустили у власні ворота. Денис Кочетков філігранним пасом вивів Іллю Докшина на побачення із Едуардом Захарченком, 81-й номер «Донбасу» поклав голкіпера на лід та спрямував шайбу у сітку воріт – 1:0.
 
В другому періоді гра перевернулася з ніг на голову: «Донбас» володів тотальною перевагою, а кияни лише мріяли про те як відзахищатись. Статистика кидків у ствір воріт – 18:6 – говорить сама за себе. При цьому господарі двічі відзначились. Володимир Чердак виявився найспритнішим на п’ятаку перед воротами суперників, а Володимир Алексюк потужним кидком з середини зони спрямував шайбу поміж щитків голкіпера.
 
Як виявилося, саме друга 20-хвилинка стала ключовою у зустрічі. Третій період був дуже схожим на стартовий ігровий відрізок з тією лише різницею, що киянам вдалося розпечатати ворота Царегородцева. Екс-гравець «Донбасу» Євген Тимченко продавив Дениса Петрухна, виїхав на п’ятак та переграв голкіпера донеччан. У гостей була ще одна прекрасна нагода для взяття воріт, проте Георгій Кіча та Олександр Караульщук своїм шансом не скористалися.
 
У підсумку «Донбас» переміг з рахунком 3:1 та повернувся на першу позицію в турнірній таблиці чемпіонату.
 
«Донбас» – «Дженералз» – 3:1 (1:0; 2:0; 0:1)
 
3 лютого 2016 року, 18:00. Арена «Альтаїр», 600 глядачів
 
Судді: М. Урда, В. Качан, О. Батєзатов
 
Донбас: Царегородцев. Петрухно – Толстушко, Карп – Горбань, Таран – Вол. Алексюк, Катрич – Григор’єв. Захаров – Буценко – Бабинець, Журун – Докшин – Кочетков, Нікіфоров – Варламов – Чердак, Куцевич – Ромащенко – Кузьмік.
 
Дженералз: Е. Захарченко (до 59:21). Толкунов – Афанасьєв, Татаренко – Побєдоносцев, Скрипець – Боєвих, Шпак – Мельников. Кіча – Гніденко – Караульщук, І. Савченко – Шаманський – Слюсар, Безуглий – Вал. Алексюк – Тимченко, Коляда – Секірко – А. Дворник.
 
Голи: 1:0. Докшин (Кочетков, Горбань, 15:18), 2:0. Чердак (Петрухно, Толстушко, 29:36 – 5х3), 3:0. Вол. Алексюк (Докшин, Кочетков, 38:24), 3:1. Тимченко (Скрипець, Побєдоносцев, 45:36)
 
Кидки: 32 (7+18+7) – 24 (9+6+9)
 
Вкидання: 35 (11+12+12) – 38 (16+8+14)
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.