Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
| Обновлено 16 декабря 2015, 19:26
3234
2

ЧМ U-20. Сборная Украины уступает Великобритании

Украинцы находятся на грани вылета

| Обновлено 16 декабря 2015, 19:26
3234
2
ЧМ U-20. Сборная Украины уступает Великобритании

Зважаючи на ситуацію в турнірній таблиці, матч проти британців сміливо можна відносити до категорії якщо не чемпіонських, то медальних.

Усвідомлюючи відповідальність за результат гри, наша команда розпочала поєдинок дуже переконливо. На відміну від попередніх поєдинків, підопічні Андрія Савченка діяли «першим номером», періодично знаходячи шпарини у захисті команди з Туманного Альбіону. Але надійна гра Бена Чьорчфілда тривалий час не дозволяла синьо-жовтим відзначитись. Втім без голу наша команда у стартовому періоді не залишилась. Іван Радецький від лицьової лінії перевів шайбу на Віталія Андрейківа, після кидка якого Олексій Ворона підправив шайбу у ворота.

Другий період пройшов у рівній грі завдяки тому, що у наших суперників вкотре на чемпіонаті посеред матчу відкрилося друге дихання. Синьо-білі не лише намагалися відбитися, а й періодично турбували Богдана Дьяченка. Наприкінці періоду номінальні гості зрівняли рахунок. Українці не реалізували випад 3-в-1. Атака ж у відповідь завершилася взяттям наших воріт. Глоссол поцілив у шолом голкіперу, а Стретфорд вдало зіграв на добиванні, закотивши шайбу у порожній кут воріт.

Чорна полоса для нашої команди продовжилась і на початку третього періоду. Команда Великобританії скористалась нашою позиційною помилкою і вийшла вперед. А в середині заключного періоду нехитрий кидок Хейвуда застав зненацька Богдана Дьяченка.

Лише під завісу поєдинку наша команда прийшла до тями. Синьо-жовті відіграли одну шайбу й мали ще кілька шансів перевести гру в овертайму. Проте наприкінці зустрічі вдача відвернулася від наших хокеїстів.

Україна U20 – Великобританія U20 – 2:3 (1:0; 0:1; 1:2)

16 грудня 2015 року, 16:30. Палац спорту (Межев, Франція)

Судді: Р. Халлін (Швеція), Й. Ондрачек (Чехія), Т. Кайло (Франція)

Склад України: Дьяченко (до 58:19). Григор’єв – Андрейків, Жовнір – Муль, Шпак – Влад. Мазур – Свіщев – Тимченко, Ворона – Гриценко – Радецький, Терчієв – Генералов – Щербаков, Одноворченко – Люльчук – Нігматуллін, Геворкян.

Голи: 1:0. Ворона (Андрейків, Радецький, 14:03 – більш.), 1:1. Стретфорд (Глоссоп, 34:40), 1:2. Спайрз (Бугласс, Стід, 43:15), 1:3. Хейвуд (Стід, 49:50), 2:3. Радецький (Муль, Андрейків, 54:20 – більш.)

Штраф: 2 – 12
Кидки: 36 – 22

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
wezom07
захожу в раз неделю просто просмотреть страницы..Трактор - по моему хоккей в Украине интересен только тебе, у нас непопулярен данный вид спорта, сколько тебе не говори..да, кстати - а назови ка мне челябинский топ футбольный клуб, так чтоб он хотя бы раз в любых еврокубках хоть матч сыграл)к чему это я - просто смотри популярность веток Футбол и бокс и сравнивай с хоккей...в Индии тоже прутся от хоккея, только на траве))))
Трактор
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил