Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
| Обновлено 23 ноября 2015, 09:11
3190
0

Кременчуг уступает Руан Драгонс

Украинский клуб проигрывает второй матч в Континентальном Кубке

| Обновлено 23 ноября 2015, 09:11
3190
0
Кременчуг уступает Руан Драгонс
Перед матчем з «драконами» тренерському штабу хокейного клубу «Кременчук» довелося поламати голову над складами ігрових ланок. Причиною цьому стала травма гомілкостопа Юрія Петранговського, яку нападаючий національної збірної отримав у матчі з «Шахтарем». Юрія у стартовій ланці замінив Артур Лисак, а на позиції Лисака у четвертій ланці вийшов номінальний захисник Максим Качмар. Але ключовою зміною у складі помаранчево-білих стала ротація на останньому рубежі: виснаженого важким протистоянням із чемпіоном Білорусі Михайла Шевчука замінив Данило Єлисєєв.
 
Початок гри для нашої команди вийшов шокуючим: Крог виграв вкидання, Манав’ян перевів шайбу на Лабеля, той запустив у прорив Тінеля, який з ходу спрямував шайбу у верхній кут воріт українців. При цьому Єлисєєв так і не зміг під лаштуватися під кидок суперника.
 
Цей епізод став першим у череді помилок нашого захисту та голкіпера. Щонайменше три з чотирьох пропущених у стартовому відрізку шайб були із категорії необов’язкових. Наша ж команда не використала кілька прекрасних нагод для взяття воріт досвідченого Дені Саборіна. Екс-голкіпер «Піттсбург Пінгвінз» діяв напрочуд холоднокровно і лише одного разу дозволив себе переграти, коли Севастьян Карпенко виконував штрафний кидок.
 
Другий період, вже традиційно для турніру в Руані, «Кременчук» провалив: гості і самі не відзначились, і супернику дозволили це зробити двічі.
 
На початку заключної 20-хвилинки команди обмінялися закинутими шайбами. Спочатку Олександр Дегтярьов не перевів шайбу на Валентина Сірченка, який підключився правим флангом до атаки, що призвело до позиційного провалу самого Валентина. Лоїку Лампер’є у цій ситуації залишалося лише переграти голкіпера. Втім за хвилину Тимур Гриценко добре попрацював на п’ятаку, відставивши ключку під простріл Олексія Янішевського. Наступної закинутої шайби глядачі чекали майже 10 хвилин. Гриценко запустив у прорив Івана Підгурського і син головного тренера «Кременчука» не схибив.
 
Кінцівка матчу пройшла за повної переваги українців. Шайба ще одного разу побувала у воротах французів, втім була відмінена через офсайд. В результаті ХК «Кременчук» зазнав другої поразки на турнірі, але у команди залишаються ще теоретичні шанси на друге місце. Для цього потрібно з величезним рахунком вигравати у «ГКС Тихи» та чекати на поразку «Шахтаря» у матчі з «Руаном».

«Руан Драгонз» (Руан, Франція) – ХК «Кременчук» (Кременчук, Україна) – 7:3 (4:1; 2:0; 1:2)
 
21 листопада 2015 року, 21:00. «Патінуа Іль Лакруа», 2700 глядачів
 
Судді: Д. Гампер (Італія), Я. Грумсен (Данія), Т. Кайло (Франція), Ф. Порьє (Франція)
 
Руан: Саборін (Папільйон, 30:50). Манав’ян – Коломб, Шакіашвілі – Гійєман, Даме-Малка – Конттінен, Куді. Тінель – Крог – Лабель, Й. Трей – Гунет – Лампер’є, С. Трей – Уайткоттон – Арроссамена, Ро – Колотті – Неса.
 
Кременчук: Єлисєєв (Шевчук, 8:52). В. Романенко – Акимов, Дегтярьов – Сірченко, Варивода – Жовнір, Муль. Луговий – Карпенко – Лисак, Коренчук – Чернишенко – Бойков, Підгурський – Т. Гриценко – Янішевський, Мікулко – Костюк – Качмар.
 
Голи: 1:0. Тінель (Манав’ян, Лабель, 0:14), 2:0. С. Трей (Й. Трей, Гунет, 6:32 – більш.), 3:0. Шакіашвілі (8:52), 4:0. Тінель (Куді, 11:20), 4:1. Карпенко (15:57 – штрафний кидок), 5:1. Контіннен (С. Трей, Арроссамена, 26:28 – більш.), 6:1. С. Трей (Ро, Арроссамена, 32:49), 7:1. Лампер’є (Шакіашвілі, 41:02), 7:2. Т. Гриценко (Янішевський, 42:23), 7:3. Підгурський (Т. Гриценко, 51:08)
 
Штраф: 16 – 16
 
Кидки: 55 – 25
 
Найкращі гравці: Коренчук – Тінель
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной
Футбол | 25 апреля 2024, 00:08 4
Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной

Украинский вратарь отрицает, что мяч пересек линию

Стало известно, когда начнется следующий сезон УПЛ
Футбол | 25 апреля 2024, 11:55 6
Стало известно, когда начнется следующий сезон УПЛ

Игорь Бурбас утверждает, что базовой датой старта УПЛ 2024/25 является 3 августа 2024 года

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.