Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 12 марта 2015, 18:01
2353
3

Кременчуг выиграл регулярный чемпионат Украины

ХК «Кременчуг» в повторном матче обыграл «Дженералз»

| Обновлено 12 марта 2015, 18:01
2353
3
Кременчуг выиграл регулярный чемпионат Украины

Повторний поєдинок лідерів чемпіонату тримав інтригу в боротьбі за перемогу в регулярному чемпіонаті до останніх секунд. «Дженералз», склад яких було дещо перетасовано у порівнянні з першим матчем, показали змістовний хокей і довгий час вели в рахунку. Проте мобілізація господарів на останній період принесла перемогу команді Дмитра Підгурського.

ХК «Кременчук» – «Дженералз» – 5:4 (1:1; 1:2; 3:1)

12 березня 2015 року, 13:00. Арена «Айсберг», 300 глядачів

Судді: М. Урда, А. Перетятько, О. Серебряков

ХК Кременчук: Е. Захарченко. В. Романенко – Логвиненко, Варивода – Сірченко, Забулонов – Жовнір, Муль. Микулко – Кузьмік – Чердак, Бойков – Чернишенко – Луговий, Лисак – Мак. Шевчук – Кочмар, Бобков – М. Дворник – А. Захарченко.

Дженералз: Безхлібний. Ляшок – Хміль, Оксененко – Татаренко, Борисов – Порупа, Масков – Гаврильченко. Мадера – Караульщук – Мельников, Долинін – Секірко – Єловиков, Геращенко – Кузьменко – Шапіро, Вал. Андрєєв – Черніченко – Генералов.

Голи: 1:0. Чердак (Микулко, Лисак, 06:39 – більш.), 1:1. Геращенко (Шапіро, Кузьменко, 12:46), 2:1. Бойков (Луговий, Сірченко, 25:35 – менш.), 2:2. Секірко (Татаренко, Кузьменко, 26:32 – більш.), 2:3. Секірко (Єловиков, 36:18), 3:3. Чернишенко (Бойков, Луговий, 44:37 – більш.), 4:3. Луговий (Чернишенко, 52:25), 5:3. Варивода (Чернишенко, Бойков, 53:04), 5:4. Караульщук (Ляшок, Мадера, 57:19 – більш.).

Повернення після дискваліфікації Євгена Секірка значно урізноманітнило атакувальний малюнок команди Анатолія Давидова. Цікаво, що наставник киян вирішив використовувати Секірка не в звичній для гравця ігровій зв’язці з Олександром Караульщуком та Олексієм Мадерою, а у другій ланці.

Слід визнати, що такий хід себе повністю виправдав: «Дженералз» виглядали значно цікавіше в атаці, а сам Секірко двічі розписався у воротах Едуарда Захарченка.

Але свято для гостьової команди скінчилося в заключному періоді. Херсонські вихованці Дмитро Чернишенко, Владислав Луговий та Володимир Варивода вразили ворота Андрія Безхлібного, на що кияни зуміли відповісти лише шайбою Олександра Караульщука.

Завдяки цій перемозі команда з Полтавщини відірвалась від найближчих переслідувачів – власне, «Дженералз» – на 11 очок. Таким чином, ХК «Кременчук» достроково здобуває перемогу в регулярному чемпіонаті і матиме перевагу власного майданчика на всіх стадіях плей-офф.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль
Футбол | 25 апреля 2024, 00:05 25
Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль

Ириски обыграли Клоппа и Ко 2:0, Миколенко травмировался, Ман Юнайтед выиграл у Шеффилда

Ракицкий может покинуть Шахтер и перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 апреля 2024, 12:41 9
Ракицкий может покинуть Шахтер и перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Опытным центральным защитником интересуется «Металлист 1925»

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
malina8
СТИДОНО!!!!! куди дивляться організатори, 300 глядачів на матчі?????
Для кого грають ці хлопці при пустих трибунах????
матчі треба проводити де є глядач . У нас в Білій Церкві на матчах яблуку не було де впасти. В УКРАЇНІ і так хоккей на останьому місці. Зробили чемпіонат провидіть його там де є глядач, щоб хоть хоккеїстам було приємно грати.
Трактор
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил