Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 07 апреля 2014, 15:12
2797
5

Сборная Украины по хоккею начала сбор в Донецке

Окончательный состав команды к ЧМ будет определен 10 апреля

| Обновлено 07 апреля 2014, 15:12
2797
5
Сборная Украины по хоккею начала сбор в Донецке

В понеділок, 7 квітня, у Донецьку розпочнеться навчально-тренувальний збір національної збірної команди України. Саме там зберуться усі кандидати на участь у чемпіонаті світу в Кореї.

Сьогодні ж на льоду спорткомплексу «АТЕК» у Києві відбулося останнє тренувальне заняття частини гравців команди під орудою Костянтина Симчука. Основний акцент заняття, як і всієї першої половини збору, було зроблено на покращення функціональних кондицій. Тактичні заняття та награвання спецбригад відбуватимуться безпосередньо під орудою головного тренера збірної Андрія Назарова.

Щодо збору у Донецьку, то програмою підготовки передбачено проведення тренувань як на льоду так і на землі. «Заняття будуть як на льоду, так і на землі. В понеділок команда збереться тоді ж і проведемо перше тренування. 10 квітня плануємо зіграти двосторонній контрольний матч, після якого визначимось із гравцями, що продовжуватимуть готуватися до чемпіонату світу вже у Хабаровську», – повідомив тренер команди Олександр Годинюк.

На збір у Донецьку викликані 30 хокеїстів. Це:

Воротарі: Сергій Гайдученко («Донбас»), Вадим Селіверстов (ХК «Астана», Казахстан), Михайло Шевчук («Молода Гвардія»)

Захисники: Геннадій Разін, Денис Петрухно (обидва – «Донбас»), Олександр Побєдоносцев («Титан», ВХЛ), Віталій Люткевич («Молот-Прикам’є», ВХЛ), Денис Ісаєнко, Руслан Борисенко (обидва – «Компаньйон-Нафтогаз»), Ігор Кугут, Володимир Алексюк (обидва – «Білий Барс»), Данило Скрипець («Молода Гвардія»), Юрій Наваренко (ХК «Гомель», Білорусь), Микола Ладигін («Халл Стінгрейс», Великобританія)

Нападаючі: Руслан Федотенко, Олександр Торяник, Євген Бєлухін, Максим Квітченко, Сергій Варламов, Роман Благий, Віктор Захаров, Павло Падакін (всі – «Донбас»), Шаміль Рамазанов (ХК «Рязань», ВХЛ), Сергій Черненко, Дмитро Німенко (обидва – «Компаньйон-Нафтогаз»), Артем Бондарєв («Білий Барс»), Олег Тимченко, Олег Шафаренко (обидва – «Юність», Білорусь), Андрій Міхнов («Металург», Білорусь) та Олександр Матерухін («Динамо» Мн., КХЛ).

Головний тренер: Андрій Назаров

Тренери: Олександр Годинюк, Сергій Вітер, Костянтин Симчук

ФХУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Lennon750
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
petja.88
Так кажуть уже Донецька республіка від сьогодні....Я б на місці збірної перебирався звідти у палац спорту в Київ ато там сьогодні вночі кажуть жарко буде(((
trulala_23
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил