Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 06 сентября 2013, 18:08
4136
2

ХК Леви існує тільки на папері

За словами директора клубу, майбутнє «Левів» поки що під питанням

| Обновлено 06 сентября 2013, 18:08
4136
2
ХК Леви існує тільки на папері

Менше, ніж за місяць до початку чемпіонату України з хокею львівські «Леви» знаходяться в підвішеному стані. Участь команди в новому сезоні залишається під питанням, про що повідомив директор клубу Михайло Чіканцев.

«Конкретики щодо майбутнього професійної команди «Леви» на сьогодні немає. Або будемо брати участь у ПХЛ, або ні. Причина - фінансування. Питання за рішенням насущної проблеми постійно відкладаються... Але є і добра звістка. Точно функціонуватиме наша ДЮСШ. На старт вийдуть дитячі команди нашого міста - хлопці 2001 і 2002 р.н. Вони зіграють у своїх вікових групах».

Нагадаємо, що чемпіонат України планувався стартувати в кінці вересня, а в серпні «Леви» підтвердили свою участь в чемпіонаті. На випадок вдалого вирішення своїх питань «Леви» зможуть оперативно зібрати кваліфіковану команду.

«Професійна команда «Леви» існує сьогодні лише на папері. Є домовленість з тренером, хокеїстами. Тільки ми не афішуємо цей факт, тому що майбутнє «Левів» поки що під питанням», - сказав Чіканцев.

Додамо, що згідно мінімальним вимогам Міжнародної федерації хокею, національна федерація (Ліга) повинна мати у своєму складі не менше чотирьох команд, 100 зареєстрованих учасників, а також календар, згідно з яким кожна команда проводитиме не менше п'ятнадцяти ігор за сезон. 

XSPORT

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
abramovo
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
abramovo
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил