Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 12 октября 2012, 08:06
2177
4

Поникаровский и Федотенко сыграют за сборную Украины

Хоккеисты «Донбасса» будут защищать цвета команды Украины

| Обновлено 12 октября 2012, 08:06
2177
4
Поникаровский и Федотенко сыграют за сборную Украины

Хокеїсти донецького «Донбасу» Олексій Понікаровський та Руслан Федотенко вже незабаром імовірно захищатимуть кольори збірної України. Про це заявив головний тренер національної команди Олександр Куликов.

«З усіма п'ятьма хлопцями — Квітченком, Варламовим, Матерухіним, Понікаровським, Федотенком — я вже переговорив, і вони з розумінням поставилися до цього питання. Вони висловили бажання грати за збірну», — підкреслив Куликов.

На думку наставника нашої збірної, головне для Федотенка і Понікаровського зараз, це звикнути до ширших європейських майданчиків.

«Усі вже додають і освоюються, але найголовніше — майданчики. Розміри майданчиків різні, тому переходячи на такі арени потрібно звикнути до їх особливої специфіки», — зазначив тренер.

Час освоїтися на європейському льоду до матчів національної команди у нападників є. Відбірний турнір на Олімпіаду в Сочі стартує у Києві 8 листопада. Суперниками українців у групі «H» стануть поляки, естонці й іспанці.

Нагадаємо, Руслан Федотенко зіграв за збірну України один поєдинок, на Олімпіаді у Солт-Лейк-Сіті, відзначившись результативним кидком. У тих змаганнях дебютував у національній дружині і Олексій Понікаровський. Провівши тоді 4 поєдинки, він записав на свій рахунок гол та результативну передачу.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
bikr632002
А що за збірну можуть грати іноземці? За Федотенка не впевнений, а Поні 100% має громадянство Канади
NLok
Когда локаут кончиться уедут и не вспомнят.
awesome17
Это есть хорошо! Вдвоем сборную они, конечно же, не вытянут, но существенно ей помогут. По крайней мере первый отбор в Киеве наши должны проходить. А там уже как карта ляжет.
kacap1978
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил