Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1261
0

Раян ДОНОВАН: «Грати було непросто»

Американський воротар «Левів» про матч з «Харківськими Акулами»

Раян ДОНОВАН: «Грати було непросто»
ПХЛ

Одним з героїв матчу-відповіді «малого» плей-оф з «Харківськими Акулами» став воротар львівських «Левів» Раян Донован. Американський кіпер «червоно-чорних» на гру вийшов з температурою. Тим не менше 1-ий номер львів’ян залишив лід «сухим». У коментарі прес-службі клубу єдиний представник північно-американського хокею в Професіональній хокейній лізі України дав оцінку гри команди в останній зустрічі чемпіонату та загалом виступу «Левів» у своєму прем’єрному сезоні.

«Ще зранку в день матчу я почувався не зовсім здоровим і не думав, що візьму участь у грі. Але обставини склалися таким чином, що довелося зайняти місце у рамці воріт. Грати мені було непросто. Але зараз це вже немає значення – матч закінчився і мене переповнюють емоції. Ще б пак, спочатку ми зуміли ліквідувати дефіцит у три шайби, а потім закинули ще дві і обіграли чи не найбільш незручного для нас суперника в чемпіонаті з потрібним рахунком. Дуже приємно, що зумів зробити свій внесок у цю перемогу.

Також, тішуся з того, що мені вдалося відстояти в цій грі на «0». Все ж у хокеї подібне трапляється не так часто. А тут ще й вирішальний поєдинок, в якому кожна шайба на вагу «золота».

Що допомогло залишити свої ворота «сухими»? В першу чергу Господь Бог. Перед грою я молився і просив Всевишнього допомогти і моїй команді, і мені зіграти якомога краще і перемогти з необхідною для нас різницею шайб. Як бачите, Всевишній почув мої молитви, мої прохання. Також хочу сказати, що це був один з найкращих поєдинків «Левів» у сезоні. Особливо хочу відзначити гру наших захисників, які зробили все, щоб у мене не було багато роботи. Хоча не буду надто скромним і скажу, що в цій грі мені сподобалися мої дії. Підтверджує це і результат – якщо гру закінчуєш на «0», то однозначно можеш вважати, що зіграв щонайменше на «тверду» четвірку.

Коли ж говорити про весь сезон, то перш за все хочу подякувати керівництву «Левів» за запрошення в команду. Радий, що прийняв правильне рішення, коли дав згоду грати в українському чемпіонаті. Сподіваюся, що був корисним команді. Але я завжди намагаюся критично оцінювати свої дії. Знаю, що в деяких іграх я відіграв не зовсім так, як хотів сам, а головне, як від мене очікували тренери, партнери і вболівальники. Однак в будь якому разі я отримав чудовий досвід, який мені пригодиться в подальшій кар’єрі. Не буду приховувати, що хотів би і в наступному сезоні продовжити свої виступи за «Левів». Тому, коли буде пропозиція продовжити контракт, то із задоволенням її прийму.

Окремо хочу подякувати нашим вболівальникам. Як і упродовж всього сезону, у вирішальній грі плей-оф, вони дуже добре нас підтримували і створили на арені атмосферу справжнього хокейного свята. Думаю, за такої підтримки ми просто не мали права не виграти з потрібним нам рахунком. Тож дуже радий, що ми зуміли зробити приємність нашим вболівальникам. Сподіваюся, ми ще не один раз будемо тішити їх своєю грою, і своїми перемогами. Хоча з іншого боку, прикро, що ми не змогли пробитися у «великий» плей-оф. Однак я вважаю, як для першого разу, ми виступили гідно. При цьому вірю, що вже в наступному сезоні «Леви» зроблять крок вперед як в рівні гри, так і в турнірних здобутках», – сказав Раян.

Прес-служба ХК «Леви»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.