Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
2231
0

Ігор ЧУРКІН: «П’яте місце – трамплін до нових вершин»

Президент ХК «Леви» підвів підсумки серії проти «Харківських Акул»

Ігор ЧУРКІН: «П’яте місце – трамплін до нових вершин»
ПХЛ

По завершенні матчу-відповіді з «Харківськими Акулами» президент ХК «Леви» Ігор Чуркін привітав гравців, тренерський штаб та вболівальників команди з перемогою у фіналі «малого» плей-оф.

«Приємно, що свій перший сезон «Леви» завершили на переможній ноті. Вся команда у повторній грі з «Акулами», нашим чи не найпринциповішим суперником, проявила справжній чоловічий характер і за несамовитої підтримки своїх вболівальників після поразки у Харкові зуміли виправити ситуацію у фінальній серії на свою користь.

Особливо приємно, що наші хокеїсти спромоглися вирвати перемогу за сумою двох матчів у суперника, ігри з яким упродовж сезону по-більшості складалися не на нашу користь. При цьому «Леви» продемонстрували не лише характер, про який я вже говорив, а й високу майстерність. І це не може не тішити. Хочу подякувати нашим хокеїстам та їхнім тренерам за прекрасне видовище і привітати їх разом з нашими вболівальниками з перемогою у «малому» фіналі плей-оф, чим ми підтвердили своє місце у п’ятірці найкращих хокейних клубів України.

Звичайно, в хокеї, як і в житті загалом, завжди хочеться якомога вищих результатів, до який ми будемо прагнути. Я вважаю, що як для першого сезону в історію клубу, «Леви» виступили гідно, а перемога у «малому» плей-оф стане хорошим трампліном до підкорення  ще вищих вершин уже в найближчому майбутньому», – сказав Ігор Анатолійович.

Офіційний сайт ХК «Леви»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.