Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
917
0

ЧИКАНЦЕВ: «Команда может показывать игру достойного уровня»

Спортивный директор «Львов» комментирует проигрыш «Беркуту»

ЧИКАНЦЕВ: «Команда может показывать игру достойного уровня»

Спортивний директор ХК «Леви» Михайло Чіканцев прокоментував гру команди з київським «Беркутом» у рамках 29-го туру регулярної першості Професійної хокейної ліги України.

– Після болючої поразки від «Харківських Акул» у тренерів та керівництва клубу були серйозні побоювання щодо психологічного стану гравців. Все ж подібні невдачі зазвичай не проходять безслідно і за якихось три дні не так просто взяти себе в руки. Але хлопці зуміли впоратися з непростою проблемою і сьогодні, в матчі проти значно сильнішого суперника, ми побачили звичних «Левів». Загалом дії гравців нашої команди, незважаючи на поразку, мені сподобалися. В усякому разі практично дві третини гри ми нічим не поступалися «Беркуту», а в другому періоді навіть мали помітну перевагу. І коли б за рахунку 2:1 на нашу користь ми закинули третю шайбу, то все могло закінчитися зовсім по-іншому. Але вже вкотре нас підводить наша стара хвороба – невміння реалізувати свої моменти. А ми мали просто таки чудову нагоду, коли упродовж півтори хвилини мали подвійну чисельну перевагу. Якби забили третій гол, це міг би бути переломний момент у грі, який дозволив би нам досягти позитивного результату.

Не найкращим чином ми зіграли і в обороні. При всій повазі до киян, в складі яких чимало насправді кваліфікованих виконавців, щонайменше три шайби вони закинули після наших просто таки дитячих помилок в обороні. А чого варті дві шайби, які ми пропустили упродовж півхвилини наприкінці другого періода. От і вийшло, що замість того, щоб піти на другу перерву за нічийного рахунку 3:3, ми, пропустивши двічі поспіль у роздягальню, дозволили супернику розпочинати заключну третину гри за цілком комфортної переваги у дві шайби.

Але ще раз хочу наголосити, головне наше досягнення в цьому матчі, що команда після програшу від «Акул» не розвалилася, а навпаки, в матчі з одним з головних претендентів на перемогу в чемпіонаті довела, що вона може показувати гру пристойного рівня. Що ж до серії поразок, яка вже явно затягнулася, то і тренери, і гравці роблять усе, аби її перервати. Інша справа, що й така немаловажна річ у хокеї, як везіння, ніяк не хоче прийти нам на допомогу. Хоча з іншого боку, як то кажуть, везіння також потрібно заслужити. Тому нам нічого не залишається, як працювати на тренуваннях і вірити, що вже найближчим часом ми нарешті знову почнемо перемагати. Дуже сподіваюся, що це трапиться вже в наступному матчі з «Білим Барсом».

Прес-служба ХК «Леви»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.